دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

هجوم پناهندگان اوکراینی به آلمان در زمستان

یک محقق برجسته مهاجرت در آلمان با توجه به حملات هدفمند روسیه به زیر ساخت‌های انرژی در اوکراین درباره هجوم میلیونی پناهجویان اوکراینی به آلمان در ماه‌های آینده هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، جرالد کناوس، محقق مهاجرت برجسته آلمانی نسبت به جابجایی بیشتر جمعیت اوکراینی با توجه به حملات هدفمند روسیه به زیرساخت‌های اوکراین هشدار داد.

 

جرالد کناوس در گفتگویی با نشریه بیلد آلمان گفت: اکنون باید برای این واقعیت آماده شویم که نیم میلیون زن و کودک دیگر از اوکراین می‌توانند در چند ماه آینده به آلمان بیایند. به گفته وی اینکه چه تعداد از مردم باید اوکراین را ترک کنند نیز بستگی به کمک‌هایی دارد که آلمان برای بازسازی زیرساخت ها ارائه می‌کند. کناوس تاکید کرد: اوکراین نیز به حمایت مالی بیشتری نیاز دارد.

 

"بیلد ام زونتاگ" با استناد به محافل دولتی گزارش داد که بودجه کمک‌های بشردوستانه آلمان به اوکراین به دلیل ویرانی‌های فعلی با 40 میلیون یورو افزایش در مجموع به حدود 460 میلیون یورو می رسد.

 

از آغاز جنگ اوکراین تعداد زیادی پناهجو از اوکراین به سایر کشورهای اروپایی از جمله آلمان سرازیر شده‌اند که این مسئله مشکلاتی را برای کشورهای اروپایی ایجاد کرده است.

 

اتحادیه اروپا تاکنون امتیازات ویژه‌ای برای پناهندگان اوکراینی قائل شده است. کشورهای عضو اتحادیه در ماه ژوئن به طور مشترک تصمیم گرفتند پناهجویان اوکراینی ملزم به انجام مراحل عادی پناهندگی نباشند. این مراحل برای تمامی پناهندگان از سایر نقاط جهان الزامی است.

 

تاکنون بسیاری از افراد به استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا درباره پناهندگان انتقاد کرده‌اند چرا که شهروندان دیگر کشورها عمدتاً از راه‌های خطرناک راهی کشور مقصد شده و بسیاری از آن‌ها در راه جان خود را از دست می‌دهند. گفته شده از سال 2014 تاکنون بیش از 48 هزار مهاجر حین سفر در دریا جان خود را از دست داده‌اند. از سوی دیگر، کسانی که عمدتاً به ایتالیا، یونان و اسپانیا می‌رسند، اغلب به اردوگاه‌های پناهندگی راه پیدا می‌کنند و برای بررسی درخواست پناهندگی گاهی تا چند سال در شرایط نامناسبی منتظر می‌مانند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده